Komference per sallonin e librit Torino

 • Tjetër
 • Komference
 • 12/05/2023
 • 10:30
 • Qendra Kombetare e Librit dhe Leximit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Elva Margariti | Esmeralda Bardhyli
 • Minister Kulture | Drejtoreshe e QKLL
 • Ministria Elva Margariti, Drejtoresha QKLL Esmeralda Bardhyli dhe stafi QKLL
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi Sekretar i Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci Sekretar i Pergjithshem