Komference per Biennalen e Venezias

 • Tjetër
 • Konference
 • 12/05/2023
 • 13:00
 • Teatri i operas dhe baletit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 9
 • Elva Margariti
 • Minister Kulture
 • Ministrja Elva Margariti dhe perfaqesuesit e fituesve te Shqiperise ne Biennale
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi Sekretar i Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci Sekretar i Pergjithshem