Mbledhje keshillit bashkiak

 • Tjetër
 • Mbledhje
 • 10/05/2023
 • 13.00
 • Bashkia Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • Kryetar
 • Kryetari Bashkise dhe anetaret e KB
 • Po
 • Po
 • Drejtori Pergjithshem
 • Drejtori Pergjithshem