Integrimi ne tregun e punes i personave me aftesi te kufizuar , bashkepunimi me specialiste e Zyres se Punes , pershtatja e vendit te punes per kete kategori punekerkuesi.

 • Tryezë diskutimi
 • 11/05/2023
 • 10.00 -14.00
 • Ambjentet e Drejtorise Rajonale e Formimit Profesional Publik Nr.4 , Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Delina Ibrahimi | Klevis Hysa
 • Minister i MFE | Drejtor i Përgjithshëm i AKPA
 • Delina Ibrahimaj Minister Ministria e Financave dhe Ekonomise Klevis Hysa Drejtor i Pergjithshem AKPA Julinda Gjonja Drejtor Rajonal DRAKPA, Tirane Gertiola Cepani Pergjegjese Sektori AKPA Sonila Seza Pergjegjese Sektori DRAKPA, Tirane Ina Merepeza Specialist Sherbimesh Punesimi DRAKPA, Tirane Mjaftoni Kapllani Specialist Sherbimesh Punesimi DRAKPA, Tirane Migen Nezaj Specialist Sherbimesh Punesimi DRAKPA, Tirane Albana Imami Specialist Sherbimesh Punesimi DRAKPA, Tirane Klelios Hysa Specialist Sherbimesh Punesimi DRAKPA, Tirane
 • Jo
 • Jo
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm