Takim ne shkollen profesionale Shkoder­ ‘Hamdi Bushati’

Takim me nxenesit, kursantet dhe subjektet perfituese nga programet e nxitjes se punesimit. Data: 22/02/2022 Ora: 15.00 Vendi i Zhvillimit: Shkoder Folësit kryesorë: Ministri i Financave dhe Ekonomise Znj. Delina Ibrahimaj dhe...

Read More