Vizite ne kuader te Programit Jashte Orarit Mesimor (JOM) ne shkollen 9-vjecare “1 Maji”, Berat, nga Ministri i Shtetit per Rinine dhe Femijet, Kryetarit te Bashkise, etj. per ndjekjen dhe promovimin e programit (JOM). Takim me nxenesit qe ndjekin kurset tematike qe zhvillohen diten e enjte: permakulture, sport, pikture, teater, kor dhe teknologji.

 • Tjetër
 • Vizite inspektuese
 • 08/05/2023
 • 12:00
 • Shkolla 9-vjecare "1 Maji"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Ministri i Shtetit per Rinine dhe Femijet, etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Drejtorise se Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese))
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)