Përkujtimore në kuadër të ditës së dëshmorëve

 • Tjetër
 • Perkujtimore
 • 05/05/2023
 • 10:00
 • Bulqizë
 • Shqipëri
 • Diber
 • Bulqizë
 • Bulqizë
 • Gezim Xhafa
 • Kryetar Bashkie
 • Kryetari,të afërm dëshmorësh dhe veteranë të luftës
 • Jo
 • Po
 • Haxhi Pulja
 • Haxhi Pulja