Koncert dhe panair për promovimin e resurseve turistike të Malësisë së Madhe

 • Tjetër
 • Dita e Turizmit Malor
 • 07/05/2023
 • 10:00
 • Razem
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Malesi e Madhe
 • Shkrel
 • Tonin Marinaj | Elisa Spiropali | Edona Bilali | Majlinda Angoni
 • Kryetar Bashkie | Ministre | Ministre | Prefekte
 • Banorë të M.Madhe, turistë etj
 • Po
 • Po
 • Arban Gjoka
 • Arban Gjoka - Jurist