Festivali i pervitshem “Sofra Dardane”

 • Tjetër
 • 04/05/2023
 • 17:00
 • Bajram Curri
 • Shqipëri
 • Kukes
 • Tropoje
 • Bajram Curri
 • Rexhe Byberi | Organizatoret
 • Kryetari i Bashkise | Organizatoret e aktivitetit
 • Kryetari Bashkise,pjestare te Ansamblit Dardania,kercimtare dhe valltare nga te gjitha trevat e Shqiperise
 • Po
 • Po
 • Klodiana Aliaj
 • Prgj,Burimet Njerezore