Vizite ne Liqenin e Farkes

 • Inspektim/kontroll
 • 05/05/2023
 • 11.00
 • Liqeni Farkes
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Farke
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem