Prezantim me video (Kendi i Lojrave dhe Kalçeto Rrogozhine ; Kalçeto Lekaj)

 • Tjetër
 • 05/05/2023
 • 15;00
 • Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • -
 • -
 • -
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem