Ceremoni ne kuader te dites se çlirimit

 • Tjetër
 • Aktivitet "Homazhe ne Varrezat e Deshmoreve" per diten e deshmoreve
 • 05/04/2023
 • 10:00
 • Varrezat e Deshmoreve
 • Shqipëri
 • Diber
 • Mat
 • Burrel
 • ska
 • ska
 • Kryetari i Bashkise ,Keshilltare,Zv.Kryetari,Sekretari i Pergjithshem dhe perfaqesues te tjere vendore
 • Po
 • Po
 • Ervin Hysa ,Sekretar i Pergjithshem
 • Ervin Hysa ,Sekretar i Pergjithshem