.Vizite neper familje te ndryeshme

 • Tjetër
 • .Vizite neper familje te ndryeshme
 • 02/05/2023
 • 11.00 -13.00
 • Vizite ne familje
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Kajan
 • Arif Tafani dhe Mariglen Bali
 • Kryetar Bashkie dhe NenKryetari
 • Pjestaret e familjes
 • Jo
 • Jo
 • Mustafa Carciu, Sekretari i Pergjithshem
 • Mustafa Carciu