Takim me banoret e fshatit Turbulll ne kuader te fushates.

 • Tryezë diskutimi
 • 04/05/2023
 • 10.00 - 11.00
 • Ne nje nga lokalet e fshatit
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Kajan
 • Arif Tafani dhe Mariglen Bali
 • Kryetar Bashkie dhe NenKryetari
 • banore te fshatit Turbull
 • Jo
 • Po
 • Mustafa Carciu, Sekretari i Pergjithshem
 • Mustafa Carciu