Organizimi i finales se ndeshjeve te futbollit te zhvilluara ndermjet Shkollave 9-vjecare te qytetit. Aktivitet i organizuar nga QKF Berat.

 • Tjetër
 • Aktivitet Sportiv
 • 01/05/2023
 • 11:00
 • Stadiumi "Tomori"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Punonjes tw QKF Berat, etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Drejtorise se Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese))
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)