Ceremoni Nderimi për dhënien e titulli: “Qytetar Nderi”pas vdekje për: Pretash Prel Gjolaj

 • Tjetër
 • Ceremoni Nderimi
 • 01/05/2023
 • 10:00
 • Koplik
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Malësi e Madhe
 • Koplik
 • Tonin Marinaj
 • Kryetar bashkie
 • Përfaqësues të bashkisë, këshilltarë të këshillit bashkiak, familjarë dhe pasardhës të të nderuarit, qytetarë, intelektualë të M.Madhe etj.
 • Po
 • Po
 • Arban Gjoka
 • Arban Gjoka - Jurist