Veprimtari informuese dhe sportive per femije me aftesi ndryshe

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 02/05/2023
 • 10:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Ska
 • Ska
 • Mesues, nxenes, femije me aftesi ndryshe
 • Po
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro