Aktivitet ne kuader te “Dites Nderkombetare te Punetoreve 1 Maj”

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 01/05/2023
 • 10:00
 • Prane Liqenit te Kurjanit,
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Kurjan
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec, te ftuar te tjere, qytetare te ndryshem, te rinj dhe te tjere
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec