Hapja e cerdhes se Roskovecit

Hapja e cerdhes se re te qytetit te Roskovecit Lloji i Aktivitetit: Inagurim Data:: 01/02/2023 Ora:: 08:00 Vendi i Zhvillimit:: Roskovec Shteti: Shqipëri Qarku: Fier Bashkia: Roskovec Njësia Administrative: Roskovec Folësit kryesorë:: znj. Majlinda BufiPozicioni:...

Mbledhja e keshillit bashkiak

Diskutim dhe miratim i projekt vendimeve ne mbledhjen e permuajshme te keshillit bashkiak Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Mbledhja e keshillit bashkiak Data:: 27/01/2023 Ora:: 12:30 Vendi i Zhvillimit:: Prane godines se Bashkise Roskovec, qyteti Roskovec Shteti:...

inspektim ne Cerdhen Roskovec

inspektim ne Cerdhen Roskovec Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 27/01/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Roskovec Shteti: Shqipëri Qarku: Fier Bashkia: Roskovec Njësia Administrative: Roskovec Folësit kryesorë:: znj. Majlinda BufiPozicioni: Kryetare e...