Permes ketij aktiviteteti me performance artistike synojme te
krijojme nje atmosfere ndervepruese midis te rinjsh, studenteve-artiste dhe djemve qe jane duke vujtur denimin apo paraburgimin aty. Arti dhe argetimi do te shoqerohen edhe me mundesine per te bashkebiseduar mes tyre dhe per te gjetur pika te perbashketa edhe per aktivitete te metejshme ne fushen e teatrit dhe te muzikes

 • Tjetër
 • Aktivitet Kulturor
 • 04/05/2023
 • 10:00
 • Instituti i të Miturve Kavajë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Synej
 • Marinela Aliaj | Esmeralda Selita | Klaudia Hasanllari
 • Drejtor, Instituti i të Miturve Kavajë | Drejtor CFD | Drejtor, Qendra e Parandalimit të Krimeve të të Miturve dhe të Rinjve
 • Nxënësit e Institucionit të të Miturve Kavajë, Studente te Kantos nga universiteti i arteve dhe Stafi i IEVP Kavaje
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve