Simpozium ” Bashkepunim dhe Partneritet me Qeverite dhe Institucionet e tjera”

 • Tjetër
 • Simpozium
 • 29/04/2023
 • 09:00
 • Hotel Plaza
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr 2
 • Ministrja eshte e ftuar dhe ka fjale pershendetese
 • Ministrja eshte e ftuar dhe ka fjale pershendetese
 • Minister i Kultures znj.Elva Margariti eshte e ftuar
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjitshem