Organizimi i ketij aktiviteti do te bazohet ne ekspoziten e mjeteve Retro dhe punishten levizese te targave suvenir.

 • Tjetër
 • Ekspozite te mjeteve Retro
 • 01/05/2023
 • 11:00 deri ne oren 18:00
 • Sheshi i qytetit te Peshkopise
 • Shqipëri
 • Diber
 • Diber
 • Peshkopi
 • -
 • -
 • Perfaqesues te larte nga MIE, perfaqesues nga DPSHTRR dhe qytetare.
 • Jo
 • Po
 • -
 • -