Konkursi i qendres se vizitoreve Butrint, Ministrja dhe Sekretarja e Pergjithshme jane te ftuara. Nuk kemi patur mundesi te njoftojme ne kohe per shkak se ftesa ka ardhur me vonese ne fundjave.

 • Tjetër
 • Konkurs
 • 26/04/2023
 • 09:00
 • Hotel Plaza
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr 2
 • Organizatoret
 • Organizatoret
 • Minister i Kultures znj.Elva Margariti eshte e ftuar, Sekretarja e Pergjithshme Zerina bruci eshte e ftuar, organizatoret dhe te ftuarit
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjithshem