ceremoni per shpalljen “Deshmor i atdheut” per 277 te rene ne kryengritjen e Malesise se Madhe 1911″

 • Tjetër
 • Ceremoni Nderimi
 • 29/04/2023
 • 11:00
 • Koplik
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Malësi e Madhe
 • Koplik
 • Tonin Marinaj | Nik Gjeloshaj | Gjergj Velo
 • Kryetar Bashkie | Kryetar i Komunes Tuz | Kryetar i Organizates Kombetare te Deshmoreve te Atdheut
 • Perfaqesues te Autoriteteve me te larta Shteterore, Qendrore dhe Vendore, Pasardhes dhe familjare te te reneve, historiane, intelektuale, etj.
 • Po
 • Jo
 • Arban Gjoka
 • Arban Gjoka - Jurist