Takim i perjavshem me qytetaret per te degjuar kerkesat dhe ankesat e tyre

 • Konsultim publik
 • 27/04/2023
 • 11:00
 • Sporteli i sherbimit ndaj qytetaret
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Z,Majlinda Bufi
 • Kryetar Bashkie
 • Qytetare dhe perfaqesues te bashkise
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem