Trajinim nga QNOD mbi ndotjen detare

 • Tjetër
 • Trajinim
 • 26/04/2023
 • 10:00
 • Prefektura e Qarkut Durres, Sheshi Liria
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • 1
 • Zyber Dushku
 • Dr.Adm i QNOD
 • Dr.Adm i QNOD, Prefekti, SPPEC K prane Prefektit, Perfaqesues nga kapiteneria, nga portet private (BMM dhe Romano Port), ARM.
 • Jo
 • Jo
 • Stela Zeqja , Pergjegjes i sektorit juridik
 • Sekretari Pergjithshem , Etiola Çato me autorizim