Takimi per sigurin e digave i cili eshte raportuar qe do te zhvillohej diten e mart ne daten 25.04.2023 eshte spostua per diten e merkur date 26.04.2023 ne oren 11:00.

 • Tryezë diskutimi
 • 26/04/2023
 • 11:00
 • Prane ambienteve te institucionit te Prefektit te Qarkut Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Afrim Qendro
 • Prefekt
 • Prefekti Qarkut Tirane, kryetaret e pese bashkive te qarkut Tirane, kryetar i Komitetit Kombetar te Digave te Medha, perfaqesues nga drejtoria e politakave dhe programeve buqesore, perfaqesues nga Sherbimi Gjeologjik Shqiptare
 • Jo
 • Jo
 • Albana Qefalia, specialiste
 • Arber Cato, Sekretar i Pergjithshem