Aktiviteti i hapjes se Panairit te Bujqesise

 • Inagurim
 • 27/04/2023
 • 10.00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Frida Krifca | Rafaela Rica
 • Minister | CEO Iceberg
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR, Perfaqesues Iceberg Communications dhe te Bizneseve pjesemarrese ne panair
 • Po
 • Po
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore