koncert ne bashkepunim me qendren GjiroClassica.qellimi eshte sjellja ne vemendje te publikut te nje pjese te rendesishme te muzikes klasike si dhe sjellja e emocioneve te vecanta nga historia e muzikes se filmave shqiptar aq te dashur per publikun

 • Tjetër
 • Koncert vokal instrumental me kolona zanore te filmave vizatimor
 • 30/04/2023
 • 18:30
 • Teatri "Zihni Sako"
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Mimoza Cabeli
 • Kryetar/ Bashkia Gjirokaster | presidente e Gjiroclassica
 • Flamur Golemi,Esmeralda Llongo,Mimoza Cabeli,instrumentiste nga Tirana dhe Gjirokastra
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri/ specialit jurist./person i autorizuar per raportim te KQZ
 • Nertil Nebiaj / Sekretar i Pergjithshem