Takim me blegtoret dhe veterineret e terrenit ne diten kombetare te veterinarise

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 28/04/2023
 • 11.00
 • Libofshe
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Libofshe
 • Frida Krifca | Rolandi Mecaj
 • Minister | Drejtor AKVMB
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR, Blegtore e Veterinere
 • Jo
 • Po
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore