Takim mbi promovimin e arsimit profesional ne shkollat 9-vjecare

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 24/04/2023
 • 10:00
 • Qendra Rinore
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec, te ZVA-se , drejtore dhe mesues te shkollave
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec