Organizimi i simpoziumit me teme “Partneriteti dhe bashkepunimi me Qeverine dhe Institucionet e tjera shteterore”, ne bashkepunim me FIVA, ne kuader te sensibilizimit per ruajtjen e trashegimise kulturore te mjeteve historike.

 • Tjetër
 • Simpozium Fiva Retro Albania, 27-29 Prill 2023
 • 29/04/2023
 • 08:00 deri ne oren 17:00
 • Maritim Hotel Plaza Tirana
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tirane
 • z. Blendi Gonxhja | z.Tiddo Bresters | znj.Lamiaa Zinoune (Marok) | z.Lars Genild (Danimarke) | z.Laurent Herioud (France)
 • Drejtor i Përgjithshëm i DPSHTRR-së | President i FIVA | Perfaqesuese e FRMVE | Zv/President i FIVA | President i FFVE
 • z.Blendi Gonxhja Drejtor i Pergjithshem i DPSHTRR, z.Tiddo Bresters President i FIVA, znj.Lamiaa Zinoune (Marok) perfaqesuese e FRMVE, z.Lars Genild (Danimarke) Zv/President i FIVA, z.Laurent Herioud (France) President i FFVE, Perfaqesues te tjere nga FIVA, Perfaqesues nga Ministria e Kultures, Perfaqesues nga Bashkia Tirane, studiues te historise se mjeteve historike dhe ekspert te fushes, si dhe punonjes te DPSHTRR-se.
 • Po
 • Jo
 • -
 • -