Ekspozite te mjeteve Retro dhe promovimi i tradites vendase si dhe ruajtja e trashegimise kulturore, nepermjet promovimit te bizneseve artizan, antikuar, etj.

 • Tjetër
 • Ekspozite te mjeteve Retro
 • 29/04/2023
 • 10:00 deri ne oren 22:00
 • Sheshi "Skenderbej"
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tirane
 • -
 • -
 • Perfaqesues nga DPSHTRR, Perfaqesues nga Bashkia Tirane, si dhe qytetare.
 • Po
 • Po
 • -
 • -