Në kuadër të Ditës së Tokës, do të zhvillohet një aktivitet në shkollën 9 vjeçare “Sevasti Qirjazi”ku do të mbillen pemë, me prindër dhe fëmijë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 24/04/2023
 • 15:00
 • Korçë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korçë
 • Prindër dhe nxënës të shkollës, mësues, pjesëmarrës të tjerë.
 • Jo
 • Po
 • Xheni Kita
 • Mariana Jorgji