Ekspozite me punimet e 75 femijeve te talentuar ne bashkepunim me “Art-Color”

 • Tjetër
 • Ekspozite
 • 22/04/2023
 • 18:00
 • Pedonale e qytetit
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Drejtore e Turizmit dhe Aktiviteteve, etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Drejtorise se Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese))
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)