Ministri i Shtetit për Rininë dhe
Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi do të vizitojë dhe takojë nxënësit që ndjekin kurset tematike që
zhvillohen diten e enjte: permakulturë, sport, piktura, teatri, zejet dhe teknologjia.

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 20/04/2023
 • 13:00 - 14:00
 • Shkolla e mesme “Koli Allkanjari”
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjakë
 • Gradishtë
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Nxënësit e regjistruar në kurset e programit JOM, mesuesit dhe zyrtaret e MSHRF
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti