Takim me fëmijët e shkollës “Maple Bear”

 • Tjetër
 • takim
 • 19/04/2023
 • 15:00 - 16:00
 • Shkolla "Maple Bear"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 5
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, përfaqësues nga shkolla "Maple Bear", nxënës, mësues dhe prindër nga shkolla "Maple Bear"
 • Jo
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti