Pjesmarrje ne Kongresin e Autoriteteve lokale dhe rajonale qe mbahet në Kiev, Ukrainë,në datë 20.04.2023.

 • Tjetër
 • Pjesmarrje ne Kongresin e Autoriteteve lokale dhe rajonale qe mbahet në Kiev, Ukrainë,në datë 20.04.2023.
 • 23/04/2023
 • 10.00
 • Kiev, Ukrainë
 • Shtet tjetër
 • Ukrainë
 • Volodimir Zelenski,President i Ukrainës,përfaqsues nga delegacionet pjesmarrëse
 • President, përfaqsues nga delegacionet pjesmarrëse
 • Delegacionet pjesmarrëse në takimin ndërkombëtar
 • Po
 • Jo
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm,Prefekti i Qarkut Fier
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm Prefekti i Qarkut Fier