Dhoma e Industrise se Tregetise , gjate muajit Mars Prill 2023, do te organizojne panairin Work &Study 2023 me pjesmarrjen e AKPA dhe Institucionet e varesise sipas cdo rajoni, Drejtorite Rajonale te Punësimit, Qëndrat Publike të Formimit Profesional dhe Shkollat e Mesme te Arsimit Profesional, ashtu si dhe vitin e kaluar do te jene pjese e ketij aktiviteti.

 • Tjetër
 • Panair Work&Study 2023
 • 26/04/2023
 • 09:00 - 20:00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Ornela Gace | Delina Ibrahimi | Klevis Hysa
 • Organizatore e Panairit | Minister i MFE | Drejtor i Përgjithshëm i AKPA
 • 1. Pjesëmarrësit: , Ornela Gace Dhoma e Tregtise dhe Industrise, 2. Delina Ibrahimi Minister i MFE, 3. Klevis Hysa Drejtor i Pergjithshem i AKPA, 4. Brikena Nallbani Drejtore Drejtorie AKPA, 5. Gertiola Cepani Pergjegjese sektori AKPA, 6. Flutura Vaqarri, Drejtor, Shkolla Hoteleri -Turizëm, Tiranë 7. Alma Caka, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 8. Anila Nanaj, Drejtor, Shkolla Teknike Ekonomike, Tiranë 9. Gentiana Baholli, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 10. Indrit Gorce, Drejtor, Shkolla Ndërtimit "Karl Gega", Tiranë 11. Klodiana Skoti, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 12. Hedie Gjoni, Drejtor, Shkolla Teknike Elektrike "Gjergji Canco", Tiranë 13. Jonida Haxhi, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 14. Ornela Lala, Drejtor i komanduar, Shkolla Profesionale Bujqësore Kamëz, Tiranë 15. Elidona Ukshini, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 16. Kleona Elezaj, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit Shkolla profesionale "Hermann Gmeiner", Tiranë 17. Haneme Mataj, Drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Nr.1 Tiranë 18. Mario Lipo, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 19. Ollga Gjoka, Drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Nr.4 Tiranë 20. 21. DRAKPA Tirane - Drejtor Julinda Gjonja 22. ZVAKPA Zona 1 –Mimoza Bregu, Përgjegjës Sektori 23. ZVAKPA Zona 2 - Sonila Zeka, Përgjegjës Sektori 24. ZVAKPA Zona 3 - Klotilda Koka, Përgjegjës Sektori 25. ZVAKPA Zona 4 - Mimoza Ulqinaku, Përgjegjës Sektori 26. Etleva Gjelaj, AKPA 27. Gertian Bajraktari, AKPA 28. Aida Kureta, AKPA 29. Klarita Dautaj, AKPA 30. Gertiola Çepani, AKPA 31. Jonela Ciko, AKPA 32. Eva Stefo, AKPA 33. Enkeleda Xhufka, AKPA 34. Migena Vogli, AKPA 35. Etleva Sulaj, AKPA 36. Elsantina Nezaj, AKPA
 • Po
 • Po
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm