Kampionati Kombetar i Peshengritjes per te rinj dhe U 23 Lushnje

 • Tjetër
 • aktivitet sportiv
 • 23/04/2023
 • 09:30
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa ,sportistet,qytetare te ndryshem
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem