Ne shenje mirenjohje dhe vleresim i sakrifices se besimtareve qe mbajne ramazan ne kuader te muajit te madherishem.

 • Tjetër
 • Aktivitet bamiresie
 • 18/04/2023
 • 20:00
 • Restorant "Nertili", Sarande
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Sarande
 • Sarande
 • Adrian Gurma | Bledar Mullai
 • Kryetari i Bashkise | Imami
 • Besimtare te besimit mysliman
 • Po
 • Po
 • Entela Cipa juriste
 • Entela Cipa juriste