Kjo vizitë realizohet në kuadër të muaj të ndëgjegjësimit për autizmin. Gjatë këtij eventi Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët do vizitoje ambient e shkollës dhe do të kaloj kohë me fëmijët e këtij institucioni.

 • Këshillim
 • 18/04/2023
 • 16:00 - 17:00
 • Shkolla speciale "Luigj Gurakuqi"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 8
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët
 • inistri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, stafi, nxënësit e shkollës 'Luigj Gurakuqi'
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF