Tryeze diskutimi ne vijim te takimit te dates 19.04.2023 per Auto Moto Park Albania.

 • Tryezë diskutimi
 • 20/04/2023
 • 09:00 deri ne oren 12:00
 • Maritim Hotel Plaza Tirana
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tirane
 • z. Blendi Gonxhja
 • Drejtor i Përgjithshëm i DPSHTRR-së
 • z.Blendi Gonxhja Drejtor i Pergjithshem i DPSHTRR, z. Gledian Llatja Kryetar i Bashkise Elbasan, Z.Manuel Avino Perfaqesues i FIA, z.Alexander Wurz Perfaqesues i Test e Training International -Wurz Design, z.Niko Leka Perfaqesues i ACA dhe te ftuar te tjere.
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -