Takim ne Auto Moto Park Albania

 • Tjetër
 • Takim ne lidhje me Auto Moto Park Albania
 • 19/04/2023
 • 12:00 deri ne oren 18:00
 • Ne Auto Moto Park Albania
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • -
 • -
 • z.Blendi Gonxhja Drejtor i Pergjithshem i DPSHTRR, z. Gledian Llatja Kryetar i Bashkise Elbasan, Z.Manuel Avino Perfaqesues i FIA, z.Niko Leka Perfaqesues i ACA dhe te ftuar te tjere.
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -