Takim me perfaqesues te Shoqates se Bahkimit Tregetar Shqiptar

 • Tryezë diskutimi
 • 19/04/2023
 • 10.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR, Perfaqesues nga shoqata
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore