Takim me finalistet e fazes se pare te konkursit te projektimit te Muzeut Besa

 • Tjetër
 • Takim online
 • 18/04/2023
 • 16:30
 • Online
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Edi Rama | Elva Margariti
 • Kryeminister i Shqiperise | Minister i Kultures
 • Kryeministri Z.Edi Rama dhe Minister i Kultures znj.Elva Margariti dhe finalistet e fazes se pare
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjithshem