Takim ne kuader te lehtesimit te procedurave te eksportit

 • Tjetër
 • Takim
 • 18/04/2023
 • 12.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca | Emir Djikic
 • Minister | Drejtues i CEFTA
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR, Perfaqesues te CEFTA
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore