Takim me banoret e fshatit Deshiran (lagja e Domit)

 • Konsultim publik
 • 26/04/2023
 • 10.00 - 11.00
 • Ne mjedis te pacaktuar
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Grekan
 • Arif Tafani dhe Mariglen Bali
 • Kryetar Bashkie dhe NenKryetari
 • banore te fshatit
 • Jo
 • Po
 • Mustafa Carciu, Sekretari i Pergjithshem
 • Mustafa Carciu