Takim prezantues ne Nj.Rrase

 • Konsultim publik
 • 18/04/2023
 • 12.00
 • Ne mjedis te pacaktuar
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Belsh
 • Rrase
 • Arif Tafani dhe Mariglen Bali
 • Kryetar Bashkie dhe NenKryetari
 • banore te fshatit Rrase
 • Po
 • Po
 • Mustafa Carciu, Sekretari i Pergjithshem
 • Mustafa Carciu