Inspektim i puneve publike per pastrimin e kanaleve ujitese dhe KUZ ne fshatrat e njesise admin. mollas ,leskovik dhe qender erseke

 • Inspektim/kontroll
 • 19/04/2023
 • 09:30
 • ne fshatrat e njesive administrative
 • Shqipëri
 • KORCE
 • Kolonje
 • qender erseke,mollas,leskovik
 • ERION ISAI | sotiris veizi
 • KRYETAR BASHKIE | pergjegjes i bordit te kullimit
 • ADMINISTRATORI I NJESISE DHE PUNETORET E BORDIT TE KULLIMIT TE BASHKISE KOLONJE
 • Jo
 • Po
 • ERJON HYMERI
 • SOFIKA REXHEPI